Over de kwekerij

Kennismaken met Ilexcrenata.nl

Wij, kwekers van Ilex crenata, zijn trots op ons vak en staan garant voor het leveren van kwaliteitsplanten. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het opkweken van allerlei soorten groenblijvende hagen en sierheesters voor tuin en buitenruimte. In het bijzonder hebben we ons de laatste jaren toegespitst op het kweken van de Ilex crenata in allerlei vormen; een fantastische groenblijvende heester die uitstekend de tegenwoordig zo aangetaste buxus kan vervangen. Wij leveren deze Ilexen het hele jaar door in verschillende hoogtematen en bieden voor elk type haag of border de perfecte plant door de verscheidenheid aan mooie, sterke soorten.

2
Hectare grond om op te kweken
+ 12
Jaar ervaring
75 %
Van de klanten beveelt ons aan

Daarom kiest u voor Ilexcrenata.nl

Groenblijvende heesters zijn ideaal om structuur aan te brengen in de tuin en buitenruimte. Bijvoorbeeld als mooie Ilex haag om een stukje privétuin te maken. Of als fraai geknipte solitair of vakbeplanting in een meer klassieke of juist moderne tuin. Door zijn sterke structuur en frisgroene blad is de Ilex crenata veelzijdig toe te passen. Bovendien ziet de tuin er dan niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door uitnodigend uit. Wij bieden verschillende soorten Ilex crenata voor een scherpe prijs, zoals de Ilex crenata ‘Green Hedge’, de Ilex crenata ‘Caroline upright’ en Ilex maximowicziana ‘Kanehirae’.

Met de verschillende pot- en hoogtematen is er voor iedere tuin en budget altijd een geschikte Ilex crenata te vinden. Houd ermee rekening dat de Japanse hulst haagplant gemiddeld zo’n 25 tot 30 centimeter groeit en dat deze een wat zure grond verlangt om goed tot ontwikkeling te komen. Voor een snelle, hoge haag adviseren we een wat hogere maat te kiezen of neem een snel groeiende soort, zoals de Ilex maximowicziana ‘Kanehirae’. Gemiddeld moet een Ilex 2 keer per jaar worden gesnoeid om hem mooi in vorm te houden.

Meer weten over de aanplant en verzorging van de Ilex crenata of vragen over onze levering, service en aanplantgarantie? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van onze kwekerij.

ilex crenata Caroline Upright in kwekerij

Waarom Ilexcrenata.nl?

Groeigarantie

3 maanden groeigarantie

Snelle levering

Of afhalen in Lunteren

Tevreden klanten

Klantbeoordeling 9.4