Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex crenata haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.3
4.6/5

Over de kwekerij

Kennismaken met onze kwekerij

Wij, kwekers van Ilex crenata, zijn trots op ons vak en staan garant voor het leveren van kwaliteitsplanten. Al meer dan 60 jaar zijn wij als familiebedrijf gespecialiseerd in het opkweken van allerlei groenblijvende hagen en sierheesters voor in de tuin. 

In het bijzonder hebben we ons, inmiddels al vele jaren, toegespitst op het kweken van diverse soorten Ilex crenata. Met meer dan 300.000 Ilex planten die jaarlijks onze kwekerij verlaten, zijn wij de #1 in Nederland op gebied van Ilex crenata.

De Ilex planten leveren wij op plantvriendelijke wijze naar particulieren, hoveniers en tuincentra. Tevens exporteren wij regelmatig naar andere Europese landen, zodat men ook daar een prachtige, groenblijvende haag kan creëren. Met een groeigarantie van 3 maanden garanderen wij een schitterende haag met A-kwaliteit planten. 

Binnen in onze Ilex crenata Kwekerij
Hectare grond om op te kweken
2
Jaar ervaring
+ 25
Van de klanten beveelt ons aan
75 %

Onze Ilex crenata planten

Groenblijvende heesters zijn ideaal om structuur aan te brengen in de tuin en buitenruimte. Bijvoorbeeld als mooie Ilex haag om een stukje privétuin te maken. Of als fraai geknipte solitair of vakbeplanting in een meer klassieke of juist moderne tuin. Door zijn sterke structuur en frisgroene blad is de Ilex crenata veelzijdig toe te passen. Bovendien ziet de tuin er dan niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door uitnodigend uit. Wij bieden verschillende soorten Ilex crenata voor een scherpe prijs, de Ilex crenata ‘Green Hedge’, de Ilex crenata ‘Caroline upright’Ilex maximowicziana ‘Kanehirae’ en Ilex crenata Convexa.

Met de verschillende pot- en hoogtematen is er voor iedere tuin en budget altijd een geschikte Ilex crenata te vinden. Houd er rekening mee dat de Japanse hulst haagplant gemiddeld zo’n 20 tot 35 centimeter groeit en dat deze een wat lichtzure grond verlangt om goed tot ontwikkeling te komen. Voor een snelle, hoge haag adviseren we een wat hogere maat te kiezen of neem een snel groeiende soort, zoals de Ilex maximowicziana ‘Kanehirae’.

Meer weten over de aanplant en verzorging van de Ilex crenata of vragen over onze levering, service en groeigarantie? Neem dan gerust contact met ons op.

Ilex crenata kas