Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex crenata haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.3
4.6/5

Ilex crenata bol

(1 klantbeoordeling)

Ilex crenata bol

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 20,0014,95

Dichtheid

Compacte groei

Groeisnelheid

10 cm per jaar

Standplaats

Schaduw, halfschaduw, zon

Winterhard

Wintergroen / groenblijvend

Met Ilex crenata bollen zijn breed toepasbaar en geven een prachtige uitstraling aan uw tuin, zowel bij klassieke- als moderne tuinen.

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het kweken van Ilex crenata bollen en -planten. Vanuit onze kwekerij leveren wij deze A-kwaliteit Ilex bollen voor een scherpe prijs, direct bij u thuis afgeleverd op plantvriendelijke wijze. Zo bent u er zeker van dat u voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, Ilex crenata bollen in uw tuin heeft staan. Mét 3 maanden groeigarantie.

Diameter

, , , , , , , , ,

1 beoordeling voor Ilex crenata bol

  1. Connelie

    Vijf sterren

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creaties met Ilex crenata bollen

Ilex crenata bollen kunnen op vele verschillende manieren toegepast worden in de tuin. Zo kunt u verschillende maten van bollen bij elkaar plaatsen om een prachtige Ilex wolk te creëren. Maar ook in een pot aan weerskanten van een poort of deur misstaan ze niet, of als border langs een pad. Wij hebben Ilex crenata bollen met een diameter van 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm en 110 cm.

Ilex crenata bol eenvoudig aanplanten.

Het aanplanten van Ilex crenata bollen is zeer eenvoudig. Tip: gebruik rododendrongrond bij het in de grond plaatsen van de bollen. Zo krijgen deze plant direct de juiste voedingsstoffen voor een uitstekende start.

Ilex crenata bol snoeien

Om de Ilex crenata bollen hun mooie bolvorm te laten behouden, kunt u deze het beste vier a vijf keer per jaar snoeien. Het snoeien kunt u zowel voor- als na de zomer doen. Begint bovenaan de bolvorm en ga met de vorm mee naar beneden. Start eerst in een kruis naar beneden te werken, tegelijkertijd controleert u tussentijds goed of de bol langs alle kanten gelijk is. Nadat het kruis van boven naar beneden is gemaakt, snoeit u de overige delen. 

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

De Ilex crenata bollen plaatsen wij op onze wagen en worden zo plantvriendelijk vervoert. Onze chauffeurs met groene vingers weten precies wat het beste is voor deze bollen en voorzien u bij levering graag van informatie hierover. 

Ilex crenata bollen van 20 cm leveren wij standaard op woensdag en vrijdag af. 

Heeft u grotere Ilex crenata bollen besteld? Dan plannen wij het vervoer in en hoort u z.s.m. wanneer wij langskomen. In de meeste gevallen leveren wij deze binnen een week af. 

Nee, het onderhouden van de Ilex crenata bol is vrij eenvoudig. Wij geven u graag tips voor het snoeien van de Ilex crenata bol. Om de mooie bolvorm te behouden, adviseren wij deze vier a vijf keer per jaar te snoeien.

Ziet een plant er onverhoopt niet meer mooi groen uit, ondanks alle aandacht dat het heeft gehad? Met onze groeigarantie van maar liefst 3 maanden krijgt u gegarandeerd een schitterende Ilex crenata Green Hedge haag! Neem contact met ons op in het geval van een plant die er niet meer gelukkig uitziet en wij zorgen voor vervanging. 

Nog niet helemaal overtuigd? Dit zeggen klanten!

FAQ Ilex crenata bol

Wanneer u de Ilex crenata bol vijf keer per jaar snoeit, wat voor een volle bolvorm zorgt, groeit deze gemiddeld 5 tot 10 centimeter per jaar.

De Ilex crenata bol moet minimaal twee keer per jaar gesnoeid worden. Maar om de bol in een mooie en volle bolvorm te houden, is het advies om deze vijf keer per jaar te snoeien.