Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex crenata haag aan te planten. Bestel snel online!

Search
Klantbeoordeling 9.3
4.6/5

Ilex crenata aanbieding

Voor de beste Ilex crenata aanbiedingen bent u bij ons aan het juiste adres! Topkwaliteit haagplanten uit eigen kwekerij voor de scherpste prijs.

Groeigarantie

3 maanden groeigarantie

Snelle levering

Of afhalen in Lunteren

Tevreden klanten

Klantbeoordeling 9.4

Ilex crenata 'Green Hedge'

De ideale groenblijvende haagplant. Frisgroen, sterk en uitstekend geschikt voor blok- en vormsnoei.

Ilex crenata 'Caroline Upright'

Met de smalle en meer opgaande vorm is deze Ilex crenata erg geschikt voor compacte hoge hagen.

Ilex Maximowicziana 'Kanehirae'

Dit is een snelle groeier onder de Ilex crenata haagplanten. Ideaal om snel grote, volle haagvormen te creëren.

Ilex crenata in de aanbieding

De prachtige, winterharde en immer groenblijvende Ilex crenata zijn bij ons in de aanbieding! Deze geweldige sierheesters waren al scherp geprijsd maar het is nu helemaal aantrekkelijk om ze bij ons te kopen. En dat kan heel simpel, gewoon online. Niets geen gedoe met de drukte van een winkel opzoeken of vele kilometers afleggen om goede Ilex crenata te vinden maar gewoon bestellen vanuit de luie stoel. Alle Ilex crenata sierheesters komen uit onze eigen kwekerij waar ze met liefde en zorgvuldigheid zijn opgekweekt. Ze worden dus rechtstreeks vanaf de kwekerij binnen afzienbare tijd bij de klant afgeleverd waardoor de ‘versheid’ gegarandeerd blijft. En nu is er ook nog de Ilex crenata aanbieding: knappe jongen die deze schoonheid kan weerstaan.

Ilex crenata kwekerij

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het kweken en verkopen van Ilex crenata haagplanten.

Profiteer van de Ilex crenata aanbieding

Onze Ilex crenata aanbieding is een waar cadeautje voor iedereen in deze dure tijden. Vele buxusliefhebbers zien met lede ogen aan hoe hun geliefde haagjes of solitair geplaatste buxus geteisterd worden door diverse ziektes en de gevreesde buxusmot. Het biedt een troosteloze aanblik en een doelgerichte behandeling is tijdrovend en duur. Maar daar biedt de Ilex crenata een oplossing voor. Deze sierheester wordt gezien als de buxusvervanger bij uitstek en is resistent tegen ziektes en ongedierte. Dat de Ilex crenata nu ook nog eens in de aanbieding is, dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Alle soorten in de aanbieding

De Ilex crenata is een ander woord voor Japanse hulst. Deze haagplant is weer onder te verdelen in diverse soorten. Zo kennen we de ‘Green Hedge’, ‘Caroline Upright’ en de Ilex crenata met de prachtige naam maximowicziana ‘Kanehirae’. En de Ilex crenata aanbieding geldt dus voor alle drie de soorten haagplanten. Er zijn onderlinge verschillen zoals de groeivorm en de compactheid. Maar er zijn ook vele overeenkomsten waar te nemen. Zo zijn alle soorten geschikt om te snoeien en kunnen ze, behalve als het vriest, aangeplant worden. Ook heeft de Ilex crenata geen doornen en zijn ze zeer gemakkelijk in het onderhoud en de verzorging. De Japanse hulst is in diverse potmaten en hoogtes verkrijgbaar. Profiteer van onze Ilex crenata aanbieding en geniet binnen afzienbare tijd van deze mooie Ilex haag.

Tuintips

Ilex Wolk

Veel mensen kiezen voor Ilex haagplanten in de tuin. De Ilex heeft –mede dankzij zijn diepgroene kleur en stevige blaadjes, die lichtbolvormig zijn-

Lees verder »