Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex crenata haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.3
4.6/5

Wat kost Ilex crenata?

ilex-crenata-blote-wortels-kluit-pot

De Ilex crenata is een sterke, winterharde plant met fijne, groene blaadjes. Gedurende het voorjaar vormen er zich kleinschalige, witte bloemetjes. Bij een aantal soorten komen er na de bloeitijd zwarte besjes aan de Ilex crenata. In tegenstelling tot de buxus is de Ilex resistent tegen de buxusmot en buxusrups. Kortom: genoeg redenen om de Ilex crenata aan te planten als haag, solitair in de volle grond of in een gezellige pot op het terras te zetten. Geschikt voor iedere snoeivorm maakt de Ilex de ideale plant voor iedere tuin.

Kosten van Ilex crenata

Zo’n mooie plant met zoveel voordelen, dat zal zeker heel wat kosten. Maar dan kent u onze Ilex crenata en hun oorsprong nog niet! De Ilex crenata die wij leveren komen allemaal rechtstreeks van onze eigen kwekerij. Dat betekent dat ze van kleins af aan zorgvuldig worden opgekweekt en een snelle levering van ons naar de klant gegarandeerd is. Dat is de reden dat we de kosten van de Ilex crenata laag kunnen houden. We houden ons bezig met kweken van de soorten Ilex crenata Green Hedge, Ilex Caroline Upright en de Ilex maximowicziana Kanehirae. De stekjes van deze Ilex zijn al te koop voor een prijs vanaf € 0.90 per stuk!

Ilex crenata biedt vele voordelen

Niet alleen qua kosten biedt onze Ilex crenata veel voordelen. Ook omdat u keuze hebt uit maar liefst drie verschillende soorten met ieder z’n unieke eigenschappen. De Green Hedge bijvoorbeeld heeft een frisgroene kleur en is in de meest bijzondere vormen te snoeien. De Caroline Upright heeft een smalle, opgaande groei met ietwat bolvormige blaadjes. En onze maximowicziana Kanehirae is een donkergroene, snelle groeier. Ideaal wanneer u binnen no-time een dichte, volle haag wilt hebben. Alle drie de soorten zijn zeer betaalbaar, ook wanneer ze al wat groter van formaat zijn!

Facebook
Twitter
Pinterest

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!