Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex crenata haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.3
4.6/5

Onze Ilex crenata geëxporteerd naar Slovenië

Ilex crenata to Slovenia

Op regelmatige basis exporteren wij onze Ilex crenata planten naar andere Europese landen, zo ook dit keer. Een mooie opdracht van iemand die in Maribor, een grote stad in Slovenië, een prachtige Ilex crenata Caroline Upright haag wilt creëren.

Snelle en plantvriendelijke verzending in Europa

Onze Ilex crenata planten werden al na twee dagen afgeleverd bij onze klant in Slovenië. Zo garanderen wij, samen met onze partner voor buitenlands transport, dat ze mooi groen worden afgeleverd bij u thuis. Tevens geven wij 3 maanden groeigarantie mee aan onze Ilex planten. Mocht er dus onverhoopt iets met de Ilex zijn, zorgen wij voor vervanging.

Ilex crenata Caroline Upright

De Ilex crenata Caroline Upright die wij naar Maribor hebben verzonden, is een populair Ilex soort. Hij heeft een opvallend compacte, opgaande groei en wordt veel toegepast als vervanger van de Buxus dankzij zijn kleine, groene blaadjes. Deze blaadjes zijn bij de Caroline Upright wat donkergroen van kleur en bolvormig. Tevens krijgt deze Ilex, in tegenstelling tot de andere soorten, geen besjes. Een ideale haagplant dus als er kleine kinderen en/of honden rond de standplaats lopen.

Facebook
Twitter
Pinterest

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!