Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex crenata haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.3
4.6/5

Ilex crenata planten geëxporteerd naar Tsjechië

ilex-crenata-haagplanten-geexporteerd-naar-tsjechie

Dat de Ilex crenata steeds populairder wordt en er veel vraag naar is blijkt wel uit het feit dat er ook vanuit het buitenland belangstelling voor is. Recent hebben we Ilex crenata Green Hedge geëxporteerd naar Tsjechië! Dat er zelfs orders vanuit het buitenland worden geplaatst bewijst maar weer eens dat onze Ilex crenata kwalitatief zeer goed is en daarbij zeer scherp geprijsd zijn. We leveren de Ilex crenata rechtstreeks vanuit onze eigen kwekerij dus gegarandeerde versheid en hanteren daarbij een snelle levertijd, ook naar Tsjechië!

Waar een klein land groot in kan zijn

We hebben als Nederland zijnde in het buitenland een goede naam waar het gaat om het kweken van goede bloemen en planten. Dat blijkt wel uit het feit dat we veel exporteren naar diverse landen waaronder Tsjechië. Dat ze daar gek zijn op onze Ilex crenata is niet zo verwonderlijk. Omdat het daar gedurende de winter koud kan zijn is een groene, winterharde plant zoals de Ilex crenata zeer geliefd. Zo kan er het gehele jaar door genoten worden van de prachtige Ilex crenata die we ook wel kennen als de Japanse hulst. De plant laat zich goed snoeien in iedere gewenste vorm. Maar niet alleen Tsjechië heeft onze Ilex crenata ontdekt. Hetzelfde geldt ook voor andere landen en natuurlijk zijn ze ook in ons eigen land razend populair.  

De schoonheid van de Ilex crenata

De Ilex crenata leent er zich uitstekend voor om mooie en formele haagjes mee te vormen. In het voorjaar verschijnen er kleinschalige, witte bloemetjes. Dat maakt dat de Ilex crenata door z’n toch al fraaie groene blaadjes nog mooier wordt om te zien. Afhankelijk van het soort vormen er zich na de bloeitijd kleine zwarte besjes aan de Ilex crenata. We zijn er trots op dat deze beauty nu ook in het buitenland staat te pronken, ver over onze landsgrenzen heen.

Facebook
Twitter
Pinterest

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!