Het is momenteel een uitstekende tijd om een Ilex crenata haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.3
4.6/5

Ilex crenata bij tuincentrum of kwekerij kopen?

Ilex crenata kwekerij

De winterharde en groenblijvende Ilex crenata is in principe bij veel tuincentra te koop. De Ilex crenata wordt steeds populairder om de tuinen mee te verfraaien. Ze kunnen in iedere vorm worden gesnoeid en lenen er zich uitstekend voor om als haag te worden aangeplant. Daarnaast worden ze tegenwoordig veel gebruikt als buxusvervanger. De buxus heeft al langere tijd te maken met de buxusmot en schimmelziektes. De Ilex vertoont qua uiterlijk en onderhoud veel gelijkenissen met de buxus, maar is resistent tegen de buxusmot en buxusrups. Ook al is het een oersterke plant, toch raden we aan deze te kopen bij een kwekerij in plaats van een tuincentrum. Wij leggen u hieronder uit waarom.

Waarom Ilex crenata bij een kwekerij kopen?

We willen niet beweren dat de Ilex crenata zoals die bij tuincentra wordt aangeboden niet goed zijn. Maar wanneer u voor echte, goede kwaliteit gaat en voor een scherpe prijs kunt u ze beter direct bij een kwekerij kopen. Daar zijn ze immers gespecialiseerd in het opkweken van de Ilex crenata van kleins af aan en is er geen sprake van tussenhandel. Bij een tuincentrum worden ze veelal uit de massaproductie gehaald en is de weg van kweker naar u als klant veel langer. Hierdoor worden er meer kosten gemaakt om de Ilex crenata uiteindelijk aan u te verkopen. Logisch dus dat Ilex crenata veel duurder is wanneer deze bij een tuincentrum wordt gekocht. Wanneer ze rechtstreeks bij een kweker worden aangeschaft betaalt u dus veel minder en wordt topkwaliteit gegarandeerd!

Ilex crenata online kopen

Voor het kopen van Ilex crenata planten hoeft u zelfs de deur niet meer uit. Neem nu ons online aanbod. U bepaalt eenvoudig welk type Ilex crenata de voorkeur heeft. Ook kunt u een bepaalde hoogte selecteren en het aantal. Een vrijblijvende offerte opvragen wanneer u grotere aantallen nodig hebt behoort eveneens tot de mogelijkheden. De Ilex crenata komt rechtstreeks uit onze eigen kwekerij! Tegen zeer aantrekkelijke prijzen en met een snelle levertijd.

Facebook
Twitter
Pinterest

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!